Zoek en:

Tandheelkundige veneers - Glimlach upgrade zonder schade aan de natuurlijke tanden

Tandheelkundige veneers vormen een innovatieve oplossing voor esthetische problemen van de tanden, die de transformatie van de glimlach mogelijk maken zonder de natuurlijke tanden te beschadigen. Hun esthetische perfectie, minimale invasiviteit en duurzaamheid maken ze een aantrekkelijke optie voor veel patiënten die streven naar een mooie en stralende glimlach. In deze blog vertellen we je alle details over deze dienst, wat de voordelen zijn en wat de totaalprijs is.

Lees meer

De waarheid over pijn tijdens en na installatie van de ALL-ON-4: Een pijnloze optie voor een nieuwe glimlach in de Arena Dental polikliniek

ALL-ON-4 is een innovatieve methode om een hele reeks tanden in één ingreep te vervangen. De procedure omvat het plaatsen van slechts vier tandimplantaten in de kaak, die dienen als basis voor het bevestigen van permanente tandvervangingen. De meeste vragen van onze patiënten over deze dienst hebben betrekking op pijn tijdens het plaatsen van tandimplantaten en na de volledige ingreep. We brengen u alle antwoorden in onze nieuwe blog!

Lees meer

Tandkronen: Waarom ze essentieel zijn voor een mooiere glimlach en gezonde tanden

Het plaatsen van tandkronen bij de Arena Dental-kliniek biedt vele voordelen waarmee u de glimlach kunt krijgen waar u altijd van gedroomd heeft. Ongeacht de reden, of u nu beschadigde tanden wilt herstellen, de esthetiek van uw glimlach wilt verbeteren of de duurzaamheid van uw tanden wilt garanderen, ons deskundige team staat klaar om u te ondersteunen en uitstekende zorg te bieden. Bij de Arena Dental-kliniek zijn we toegewijd aan uw mondgezondheid en de schoonheid van uw glimlach. In deze blog zullen we onderzoeken waarom het plaatsen van tandkronen de beste optie is en hoe u uw leven kunt verrijken met onze expertise en zorgzaamheid.

Lees meer

Waarom kost ALL-ON-4 zoveel?

De ALL-ON-4 methode is een van de duurdere behandelingen in tandheelkundige klinieken, waarmee we volledige tandeloosheid behandelen en patiënten een volledige set tanden en een levenslange oplossing bieden. Vaak vragen patiënten ons waarom ALL-ON-4 zo duur is en wat de prijs rechtvaardigt. Vandaag zullen we proberen uit te leggen wat er schuilgaat achter de zo hoge prijs van de ALL-ON-4 procedure.

Lees meer

Wat te doen bij ontstoken tandvlees?

Ontstoken tandvlees, ook wel bekend als gingivitis, is een van de meest voorkomende ziekten van de mondholte. Het is een ontstekingsproces dat de zachte weefsels rond de tanden aantast. Enkele van de symptomen van gingivitis zijn bloedend tandvlees bij het poetsen of flossen, roodheid, zwelling, pijn, gevoeligheid voor warm en koud, slechte adem, terugtrekkend tandvlees en veranderingen in de stand van de tanden, evenals bewegen van de tanden. Wanneer uw tandvlees ontstoken is, kan dit ongemakkelijk en zelfs pijnlijk zijn. Maar maak je geen zorgen, er zijn dingen die je kunt doen om ongemak te verminderen en genezing te versnellen.

Lees meer

De beste oplossingen voor tandeloze kaken: Vind uw perfecte glimlach

Ontbrekende tanden kunnen niet alleen het zelfvertrouwen en het uiterlijk van uw glimlach aantasten, maar kunnen ook leiden tot andere problemen, zoals het kauwen van voedsel, spraak en vele andere. Om schaamte, ongemak en complicaties als gevolg van het uitstellen van een bezoek aan de tandarts en het oplossen van het probleem van tandeloze kaken en tandverlies te voorkomen, is het belangrijk om tijdig te reageren en een behandeling te kiezen die alle gebitsproblemen snel en pijnloos oplost aan een prijs die past bij de patiënt. Het verliezen van tanden en een tandeloze kaak kan voor veel mensen een bron van grote frustratie en problemen zijn.

Lees meer

Hoe kan een tandheelkundige laser de tijd en het ongemak bij tandheelkundige behandelingen aanzienlijk verminderen?

Het gebruik van de tandheelkundige laser in de tandheelkunde is steeds populairder geworden vanwege de precisie, efficiëntie en minder schadelijke effecten op gezond weefsel en het omliggende gebied. In de polikliniek Arena Dental zetten onze tandartsen de dentale laser in bij verschillende tandheelkundige behandelingen, waaronder cariësverwijdering, lasergomtherapie, gingivectomie, tanden bleken en tandverkleuring.

Lees meer