Zoek en:

Wat te doen bij ontstoken tandvlees?

Ontstoken tandvlees, ook wel bekend als gingivitis, is een van de meest voorkomende ziekten van de mondholte. Het is een ontstekingsproces dat de zachte weefsels rond de tanden aantast. Enkele van de symptomen van gingivitis zijn bloedend tandvlees bij het poetsen of flossen, roodheid, zwelling, pijn, gevoeligheid voor warm en koud, slechte adem, terugtrekkend tandvlees en veranderingen in de stand van de tanden, evenals bewegen van de tanden. Wanneer uw tandvlees ontstoken is, kan dit ongemakkelijk en zelfs pijnlijk zijn. Maar maak je geen zorgen, er zijn dingen die je kunt doen om ongemak te verminderen en genezing te versnellen.

Lees meer

De beste oplossingen voor tandeloze kaken: Vind uw perfecte glimlach

Ontbrekende tanden kunnen niet alleen het zelfvertrouwen en het uiterlijk van uw glimlach aantasten, maar kunnen ook leiden tot andere problemen, zoals het kauwen van voedsel, spraak en vele andere. Om schaamte, ongemak en complicaties als gevolg van het uitstellen van een bezoek aan de tandarts en het oplossen van het probleem van tandeloze kaken en tandverlies te voorkomen, is het belangrijk om tijdig te reageren en een behandeling te kiezen die alle gebitsproblemen snel en pijnloos oplost aan een prijs die past bij de patiënt. Het verliezen van tanden en een tandeloze kaak kan voor veel mensen een bron van grote frustratie en problemen zijn.

Lees meer

Hoe kan een tandheelkundige laser de tijd en het ongemak bij tandheelkundige behandelingen aanzienlijk verminderen?

Het gebruik van de tandheelkundige laser in de tandheelkunde is steeds populairder geworden vanwege de precisie, efficiëntie en minder schadelijke effecten op gezond weefsel en het omliggende gebied. In de polikliniek Arena Dental zetten onze tandartsen de dentale laser in bij verschillende tandheelkundige behandelingen, waaronder cariësverwijdering, lasergomtherapie, gingivectomie, tanden bleken en tandverkleuring.

Lees meer