Wat is cosmetische tandheelkunde en waarvoor dient het?

Cosmetische tandheelkunde is een tak van de tandheelkunde die zich bezighoudt met het verbeteren van het uiterlijk van uw tanden en uw glimlach. Een stralende glimlach is zowel een teken van een goede gezondheid als de sleutel tot een aantrekkelijk gezicht. Gezonde, witte tanden spelen een grote rol in de indruk die we op anderen achterlaten.

Wie heeft baat bij cosmetische tandheelkundige behandelingen?

Iedereen wil parelwitte tanden - en een stralende, gezonde glimlach geeft niet alleen ons zelfvertrouwen een boost, maar geeft ook een gevoel van algemeen welzijn. Als u beschadigde of onaantrekkelijke tanden heeft, of uw zelfvertrouwen wilt vergroten en een verbluffende indruk wilt maken, dan is een cosmetische behandeling de juiste keuze voor u!

Boek een gratis onderzoek

Verschillende cosmetische tandheelkundige behandelingen

Bleaching (het bleken van uw tanden)

Esthetische tandkronen

Professioneel reinigen en polijsten

Keramische fineren

  • PROFESSIONELE GEBITSREINIGING EN BLEACHING
  • DE SNELSTE WEG NAAR EEN HOLLYWOOD GLIMLACH

Hoe ziet het proces eruit?

Tijdens uw eerste onderzoek is onze eerste stap het uitvoeren van een uitgebreide analyse en diagnostiek om een gedetailleerd inzicht te krijgen in uw tandheelkundige situatie. Daarna leggen we uit wat we moeten doen om het proces te starten en maken we een persoonlijk actieplan dat het beste aansluit bij uw doelen.

Tijdens uw eerste onderzoek is onze eerste stap het uitvoeren van een uitgebreide analyse en diagnostiek om een gedetailleerd inzicht te krijgen in uw tandheelkundige situatie. Daarna leggen we uit wat we moeten doen om het proces te starten en maken we een persoonlijk actieplan dat het beste aansluit bij uw doelen.

01

De voordelen van cosmetische tandheelkunde bij de Arena Dental-kliniek

  • Professioneel advies om u te helpen beslissen welke behandeling de beste is voor uw doelen en uw budget
  • Snelle, veilige behandelingen uitgevoerd door ervaren specialisten in de cosmetische tandheelkunde
  • Gegarandeerde tevredenheid en een volledig getransformeerde, mooie glimlach

Resultaten van cosmetische tandheelkunde

Met onze snelle, veilige behandelingen maken we uw glimlach helderder, rechter en aantrekkelijker, waardoor uw zelfvertrouwen een boost krijgt en u in staat bent om overal een verbluffende eerste indruk te maken.

Boek een gratis onderzoek!

Gelieve de onderstaande velden in te vullen zodat we uw afspraak kunnen inplannen. Uw afspraak omvat een gratis onderzoek door een specialist, overleg met een tandarts, een persoonlijk behandeladvies dat aan al uw tandheelkundige behoeften voldoet en een prijsopgave die past bij uw budget.

Lees voordat u uw persoonsgegevens indient eerst ons privacybeleid en maak uzelf vertrouwd met de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens en welke rechten wij u verlenen.

Veelgestelde vragen over cosmetische tandheelkunde

Kan ik zelf mijn tanden thuis bleken?

Wat moet ik gebruiken om witte tanden te behouden?

Ik heb gevoelige tanden, kan ik ze toch bleken?

Wat is de beste manier om tanden witter te maken?

Ik heb witte vlekken op mijn tanden. Waarom?

Welke voedingsmiddelen veroorzaken verkleuringen?

Google beoordelingen

4.8

410 Beoordelingen