• Wij zijn veel sneller geholpen dan in België, plus veel goedkoper en minstens even professioneel als in België.

  Martine De Bock

 • De tandechniekers die hier zitten dat zijn wel echt specialisten. Ik heb ondervonden dat inderdaad mensen van België hier opleiding komen volgen.

  Rafael Lauwereys

 • We zijn enorm tevreden, we zijn hier gekomen en waren versteld van de professionaliteit die we hier zagen, de dokters, de verpleegsters. Alles is heel proper, heel netjes en ik was echt verbouwereerd. Ik was heel content, heel tevreden.

  Pedro Terron

 • En dan de tandartsen zelf, ik moet zeggen ik heb nog nooit zo een hoogkwalitatieve zorg meegemaakt. Goede diensten in België, maar in Kroatië is het toch net iets meer dan in België.

  Ingrid Moerman

 • Door de uitstekende begeleiding van Geert, het vriendelijk onthaal hier in het ziekenhuis, de professionele aanpak en de hygiëne was ik onmiddellijk op mijn gemak gesteld.

  Carine

 • Niet alleen is de prijs veel goedkoper, maar ik had in België een heel lange wachttijd

  Ik moest misschien 20 keer naar de tandarts en hier ben ik er op een week vanaf.

  Jan de Beare

 • Een heel gestructureerde offerte gekregen en dan ben ik ook onmiddellijk begonnen ermee.

  Jurgen Coppens

Boek een gratis onderzoek!

Gelieve de onderstaande velden in te vullen zodat we uw afspraak kunnen inplannen. Uw afspraak omvat een gratis onderzoek door een specialist, overleg met een tandarts, een persoonlijk behandeladvies dat aan al uw tandheelkundige behoeften voldoet en een prijsopgave die past bij uw budget.

Lees voordat u uw persoonsgegevens indient eerst ons privacybeleid en maak uzelf vertrouwd met de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens en welke rechten wij u verlenen.

Google beoordelingen

4.8

410 Beoordelingen