Wat zijn uitneembare prothesen en waarvoor worden ze gebruikt?

Een uitneembare prothese is een prothetische oplossing voor het verlies van een of meer tanden en wordt over het algemeen aanbevolen wanneer het plaatsen van een vaste prothese niet mogelijk is. In tegenstelling tot de vaste prothesen, kunnen deze gemakkelijk zelf en op elk moment worden verwijderd en weer in de mond worden geplaatst.

Met behulp van moderne materialen en technologie kunnen we een uitneembare prothese creëren die comfortabel is om te dragen, gemakkelijk te verwijderen is en die de natuurlijke tanden naadloos vervangt.

Wie kan een uitneembare prothese krijgen?

Uitneembare prothesen zijn bedoeld voor patiënten die meerdere tanden missen en we maken ze vaak ook wanneer we bij een patiënt àlle tanden in één of beide kaken moet vervangen. Ze zijn geschikt voor patiënten van alle leeftijden, maar worden het meest gebruikt bij patiënten van wie de tanden zijn verzwakt door het natuurlijke verouderingsproces van het lichaam.

Boek een gratis onderzoek

Verschillende soorten uitneembare prothesen

Volledige prothese (kunstgebit)

Partiële prothese (kunstgebit)

Gecombineerde tandprothese (kunstgebit)

Overkappingsprothesen

Een stralend mooie glimlach kan uw zelfvertrouwen aanzienlijk vergroten. Bij de Arena Dental-kliniek kunt u uitneembare prothesen van wereldklasse krijgen die comfortabel passen, duurzaam en volledig natuurlijk ogen.

Nikola Džakula

dr.med.dent

  • PRODUCTIE VAN UITNEEMBARE PROTHESEN VAN TOPKWALITEIT
  • MEERJARIGE GARANTIE OP PROTHESEN

Hoe ziet het proces van het krijgen van een uitneembare prothese eruit?

Voordat we uw gebit maken, moet u een onderzoek ondergaan waarbij uw tandarts uw tandheelkundige situatie analyseert en een tandheelkundige beeldvormingsscan uitvoert om een duidelijk beeld te krijgen van uw behoeften. Afhankelijk van de toestand van uw kaakbot stellen we een persoonlijk behandelplan op, waarna ons team aan de slag gaat met uw gebitsprothese

Voordat we uw gebit maken, moet u een onderzoek ondergaan waarbij uw tandarts uw tandheelkundige situatie analyseert en een tandheelkundige beeldvormingsscan uitvoert om een duidelijk beeld te krijgen van uw behoeften. Afhankelijk van de toestand van uw kaakbot stellen we een persoonlijk behandelplan op, waarna ons team aan de slag gaat met uw gebitsprothese

01

Voordelen van uitneembare gebitsprothesen bij de Arena Dental-kliniek

  • Uitneembare prothesen gemaakt met moderne technologie en materialen van topkwaliteit
  • Verschillende soorten kunstgebitten om verschillende niveaus van tandeloosheid (edentulisme) aan te pakken
  • Snel gemaakt volgens nauwkeurige specificaties, tegen een betaalbare prijs

Resultaten van uitneembare prothesen

Met een uitneembare prothese op de exacte afmetingen van uw kaak, vervangen we ontbrekende tanden en helpen we u functionaliteit en vertrouwen terug te krijgen en de glans van uw glimlach te herstellen.

Boek een gratis onderzoek!

Gelieve de onderstaande velden in te vullen zodat we uw afspraak kunnen inplannen. Uw afspraak omvat een gratis onderzoek door een specialist, overleg met een tandarts, een persoonlijk behandeladvies dat aan al uw tandheelkundige behoeften voldoet en een prijsopgave die past bij uw budget.

Lees voordat u uw persoonsgegevens indient eerst ons privacybeleid en maak uzelf vertrouwd met de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens en welke rechten wij u verlenen.

Veelgestelde vragen over uitneembare prothesen

Hoe vaak moet ik mijn kunstgebit uitnemen om het schoon te maken?

Als ik een kunstgebit draag, hoe vaak moet ik dan voor controle komen?

Wat is het verschil tussen Wironit- en acrylaatprothesen?

Hoeveel kost een Wironit-prothese?

Wanneer is een uitneembare prothese beter dan een vaste prothese?

Google beoordelingen

4.8

410 Beoordelingen