hyaluronzuur fillers

Wat zijn esthetische gezichtsbehandelingen en wat lossen ze op?

Esthetische gezichtsbehandelingen vertegenwoordigen een reeks procedures die gericht zijn op het verbeteren van het uiterlijk en de contouren van het gezicht en het verminderen van zichtbare tekenen van veroudering. Deze procedures kunnen het gebruik van botox, hyaluronzuurvullers, PRP-gezichtsbehandelingen en andere methoden omvatten die gericht zijn op het bereiken van het gewenste esthetische resultaat. Botox wordt vaak gebruikt om rimpels en fijne lijntjes in het gezicht te verminderen, PRP-behandeling stimuleert huidregeneratie en weefselvernieuwingsprocessen resulterend in huidverjonging, terwijl hyaluronfillers worden gebruikt om het lipvolume te vergroten, rimpels op te vullen of de gezichtscontouren te verbeteren.

botox

Wie komt in aanmerking voor esthetische gezichtsverbetering?

Esthetische gezichtsverbetering is geschikt voor een gevarieerde groep volwassenen die hun uiterlijk willen verbeteren of bepaalde esthetische tekortkomingen willen corrigeren. Dit omvat mensen die rimpels opmerken, volumeverlies op bepaalde delen van het gezicht, onregelmatigheden in contouren of tekenen van veroudering op hun gezicht.

Potentiële kandidaten zijn ook degenen die het volume van hun lippen willen vergroten of bepaalde gezicht regio's willen opvullen om een harmonieuzere uitstraling te bereiken. Mensen die hun uiterlijk willen opfrissen en hun zelfvertrouwen willen herstellen, kunnen ook baat hebben bij deze behandelingen.

Het is belangrijk op te merken dat elke patiënt individueel wordt benaderd, met een zorgvuldige beoordeling van behoeften en doelen. Experts in de Arena Dental kliniek zijn toegewijd aan het bieden van gepersonaliseerde zorg om de best mogelijke resultaten voor elke patiënt te garanderen.

Maak een afspraak voor een gratis consult

Soorten esthetische ingrepen in de Arena Dental kliniek:

Hyaluronzuur fillers

Botox

PRP-behandeling

In de Arena Dental kliniek bieden wij diensten aan voor snelle, pijnloze en veilige gezichtscorrecties. Voor elke patiënt maken we een individueel plan om aan alle wensen en behoeften van het individu te voldoen. Uw tevredenheid is onze prioriteit!

Martin Vasilevski dr. med. dent.

  • HOOGWAARDIGE MATERIALEN
  • BETROUWBARE RESULTATEN

Voordelen van esthetische tandheelkundige ingrepen in de Arena Dental kliniek

  • Professioneel advies over het type esthetische ingreep, volgens uw individuele wensen en behoeften
  • Snelle en nauwkeurige ingrepen uitgevoerd door ervaren specialisten op het gebied van esthetische gezichtscorrecties
  • Garantie van volledige tevredenheid met de dienst
  • Professioneel advies en ondersteuning gedurende het hele therapieproces
  • Gebruik van hoogwaardige materialen om hoogwaardige esthetische ingrepen te garanderen en optimale resultaten te behalen
prijs hyaluron fillers

Waarom esthetiek van het gezicht in een tandheelkundige kliniek?

In de Arena Dental kliniek erkennen we het belang van het bieden van complete esthetische oplossingen op één plek om volledige tevredenheid van onze patiënten te garanderen. Onze toewijding gaat niet alleen over het verbeteren van de glimlach en het bereiken van een optimale mondgezondheid, maar gaat verder dan dat. We bieden de mogelijkheid om andere details in het gezicht te corrigeren en te verbeteren, waardoor onze kliniek de bestemming wordt voor een volledige esthetische transformatie.

Maak een afspraak voor een gratis consult!

Vul alstublieft de vereiste gegevens in zodat we u een afspraak kunnen aanbieden. De afspraak omvat een gratis specialistisch onderzoek van de mondholte, een consult met de tandarts, het opstellen van een therapieplan en een offerte voor de benodigde behandelingen volgens uw wensen en mogelijkheden.

Lees voordat u uw persoonsgegevens indient eerst ons privacybeleid en maak uzelf vertrouwd met de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens en welke rechten wij u verlenen.