Wat is de All-on-4/ All-on-6 methode en waarvoor dient de methode?

Als u door gezondheidsproblemen of andere redenen uw natuurlijke tanden bent kwijtgeraakt, is All-on-4/ All-on-6 de ideale oplossing voor u. De methode omvat het plaatsen van 4 of 6 titanium implantaten die de ontbrekende tanden in de boven- of onderkaak of zelfs beide kaken volledig vervangen.

Met een goede mondhygiëne en regelmatige tandheelkundige controles kan deze pijnloze vaste prothetische oplossing een leven lang meegaan. Deze vervanging verbetert de structuur van uw hele gezicht, verhoogt het zelfvertrouwen en stelt u in staat eindelijk de prachtige nieuwe glimlach te krijgen die u verdient.

Wie komt in aanmerking voor All-on-4/ All-on-6?

We raden deze behandeling aan bij patiënten die:

 • Alle tanden in hun kaak missen
 • Extreme en wijdverspreide tandschade hebben, waarbij de enige optie verwijdering en vervanging is
 • Problemen met hun huidige tandheelkundige implantaten ondervinden

In dit soort ernstige gevallen die niet alleen cosmetisch zijn, maar die van invloed zijn op dagelijkse activiteiten zoals het eten van voedsel, is het belangrijk om een ervaren tandarts te raadplegen. Deze zal eerst uw hele tandheelkundige situatie en geschiedenis analyseren en vervolgens een uitgebreid en persoonlijk behandelplan aanbevelen.

Boek een gratis onderzoek

Al meer dan 10 jaar bieden we onze patiënten permanente oplossingen voor tandeloosheid aan, zoals de All-on-4/ All on 6-methode. Het helpt patiënten snel en pijnloos hun tanden terug te krijgen met volledige functionaliteit en een stralende glimlach als resultaat.

Ivor Sokolić

dr.med.dent

 • LEVENSLANGE GARANTIE OP TANDHEELKUNDIGE IMPLANTATEN
 • MEERJARIGE GARANTIE OP PROTHESEN

Hoe ziet het All-on-4/ All-on-6 proces eruit?

Eerst moeten we uw tandheelkundige situatie analyseren en een gedetailleerde CT-scan of tandheelkundige röntgenfoto maken. Met deze scan bepalen we de dichtheid van uw kaakbot, zodat we het type en de omvang van de behandeling kunnen bepalen om uw gebitsproblemen op te lossen.

Eerst moeten we uw tandheelkundige situatie analyseren en een gedetailleerde CT-scan of tandheelkundige röntgenfoto maken. Met deze scan bepalen we de dichtheid van uw kaakbot, zodat we het type en de omvang van de behandeling kunnen bepalen om uw gebitsproblemen op te lossen.

01

De voordelen van de All-on-4/ All-on-6 methode bij Arena Dental-kliniek

 • Een levenslange, hoogwaardige oplossing voor tandeloosheid
 • Volledige stabiliteit en geen zorgen meer over (mogelijk) tandverlies
 • Meer comfort en cosmetische aantrekkingskracht dan een klassiek kunstgebit
 • Gemakkelijk aan te passen, zonder enig ongemak tijdens het spreken of kauwen
 • Een snelle, pijnloze behandeling uitgevoerd door ervaren, gewaardeerde specialisten
 • De hoogste kwaliteit implantaten op de markt

All-on-4/ All-on-6 resultaten

Na uw All-on-4/ All-on-6 behandeling in de Arena Dental-kliniek zullen uw tanden er weer natuurlijk uitzien, kunt u zonder ongemak genieten van uw favoriete eten en sociale bijeenkomsten en zult u het veel gemakkelijker hebben om een goede mondgezondheid te behouden.

Boek een gratis onderzoek!

Gelieve de onderstaande velden in te vullen zodat we uw afspraak kunnen inplannen. Uw afspraak omvat een gratis onderzoek door een specialist, overleg met een tandarts, een persoonlijk behandeladvies dat aan al uw tandheelkundige behoeften voldoet en een prijsopgave die past bij uw budget.

Lees voordat u uw persoonsgegevens indient eerst ons privacybeleid en maak uzelf vertrouwd met de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens en welke rechten wij u verlenen.

Veelgestelde vragen over All-on-4/ All-on-6

Wat is het verschil tussen All-on-4 en All-on-6?

Hoeveel implantaten heeft de bovenkaak nodig?

Wat is een Toronto-brug?

Wat is de beste oplossing voor een volledig tandeloze kaak?

Wat als ik maar een paar tanden mis?

Wat zijn de voordelen van de All-on-6 vaste prothese (kunstgebit)?

Google beoordelingen

4.8

410 Beoordelingen