Wat zijn vaste prothesen en waarvoor worden ze gebruikt?

Een vaste prothese is een soort prothetische vervanging die permanent wordt bevestigd aan eerder geplaatste tandheelkundige implantaten.

Bij de Arena Dental-kliniek hebben we altijd verschillende opties beschikbaar om een diverse tandproblemen aan te pakken. We hebben dan ook verschillende soorten vaste prothesen, zoals de All-on-4/All-on-6 of de Toronto bridge, en andere vaste oplossingen zoals kronen en fineren. We gebruiken materialen van topkwaliteit voor al ons werk en produceren alles zelf in ons eigen hightech tandtechnisch laboratorium.

Voor wie zijn vaste prothesen interessant?

Meestal raden we een vaste prothese aan bij patiënten die een aantal tanden in één of beide kaken hebben verloren, of die lijden aan volledige tandeloosheid (edentulisme). Het ideale type vaste prothese hangt af van de huidige staat van uw gebit, uw tandheelkundige prognose en uw individuele behoeften en budget.

Boek een gratis onderzoek

Verschillende vaste gebitsprothesen bij de Arena Dental-kliniek

Vaste prothese op 4 of 6 implantaten (All-on-4/All-on-6)

Toronto brug

Bij de Arena Dental-kliniek hebben we altijd meerdere mogelijkheden om uw gebitsproblemen op te lossen. Elke patiënt krijgt een eigen gepersonaliseerd behandelplan en we helpen hen bij het kiezen van de ideale vaste prothese die zowel bij hun behoeften als hun budget past.

Boris Gračan

dr.med.dent

  • LEVENSLANGE GARANTIE OP TANDHEELKUNDIGE IMPLANTATEN
  • MEERJARIGE GARANTIE

Hoe verloopt het krijgen van vaste tandprothesen?

Tijdens uw onderzoek analyseren we uw tandheelkundige situatie en verwijzen we u zo nodig door voor een gedetailleerde CT-scan (röntgenfoto van de tanden). De tandheelkundige beeldvorming helpt ons uw botdichtheid te beoordelen, wat voor ons belangrijk is om te weten om te bepalen welke behandeling het meest geschikt is.

Tijdens uw onderzoek analyseren we uw tandheelkundige situatie en verwijzen we u zo nodig door voor een gedetailleerde CT-scan (röntgenfoto van de tanden). De tandheelkundige beeldvorming helpt ons uw botdichtheid te beoordelen, wat voor ons belangrijk is om te weten om te bepalen welke behandeling het meest geschikt is.

01

Voordelen van vaste gebitsprothesen bij de Arena Dental-kliniek

  • Alle vaste prothesen beschikbaar op één plek
  • Prothesen gebouwd in ons eigen moderne tandtechnisch laboratorium, gemaakt met de beste beschikbare materialen
  • Volledig aangepast aan uw functionele en cosmetische behoeften
  • Snelle plaatsing en productie, tegen een betaalbare prijs

Resultaten bij een vaste prothese

De vaste prothese die we bouwen en permanent vastmaken, is sterk, stabiel en comfortabel om te dragen, en bootst het uiterlijk en het gevoel van natuurlijke tanden volledig na.

Boek een gratis onderzoek!

Gelieve de onderstaande velden in te vullen zodat we uw afspraak kunnen inplannen. Uw afspraak omvat een gratis onderzoek door een specialist, overleg met een tandarts, een persoonlijk behandeladvies dat aan al uw tandheelkundige behoeften voldoet en een prijsopgave die past bij uw budget.

Lees voordat u uw persoonsgegevens indient eerst ons privacybeleid en maak uzelf vertrouwd met de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens en welke rechten wij u verlenen.

Veelgestelde vragen over vaste prothesen

Hoeveel kost een vaste prothese?

Hoe vaak moet ik op controle na het krijgen van een vaste tandprothese?

Wat is een overkappingsprothese?

Wat zijn fineren?

Hoe kies ik tussen een vaste prothese, kronen en fineren?

Hoe kies ik de juiste kleur voor mijn tandprothese?

Google beoordelingen

4.8

410 Beoordelingen