• GRATIS RAADPLEGING BIJ SPECIALIST
 • GEORGANISEERD VERVOER EN VERBLIJF
 • PERSONEEL DAT UW TAAL SPREEKT

NAZORG IN BELGIE

We helpen u op weg naar uw raadpleging bij de specialist en naar de gratis accommodatie in de buurt van onze kliniek. We ondersteunen u voor, tijdens en na uw behandeling in het prachtige Zagreb. Onze team bestaat uit native speakers van verschillende talen, zodat u snel en gemakkelijk kunt communiceren.

Voordelige reis voor een consultatie/onderzoek/start behandeling in de tandartskliniek arena in Kroatië 🦷

De volgende reizen waar nog plaatsen zijn gaan door van:

Vrijdag 19.07.2024 vlucht om 08:10 tot zondag 21.07.2024 vlucht om 15:40, prijs 199 Euro*

*De prijs kan stijgen als de tickets duurder worden

Inbegrepen in de prijs: de vluchten, het onderzoek/opstellen behandelplan, 2 overnachting en transport van en naar de luchthaven van Zagreb.

De ideale manier om onze kliniek te leren kennen in combinatie met een fijne city-trip naar de gezellige en bruisende stad Zagreb. 🦷

𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗲𝘀𝘀𝗲 𝗼𝗺 𝗼𝗻𝘀 𝘁𝗲 𝗯𝗲𝘇𝗼𝗲𝗸𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝗱𝗮𝘁𝘂𝗺?

Schrijf u nu in via 0032/486 47 03 46 of info@arenadental.be

Wij garanderen dienstverlening van topkwaliteit tegen een eerlijke prijs

 • KWALITEITSNORMEN VAN WERELDKLASSE

  Onze patiënten waarderen ons zo, omdat we tandheelkundige behandelingen van wereldklasse aanbieden tegen toegankelijke prijzen.

 • GEGARANDEERDE KWALITEIT

  U krijgt levenslange garantie op tandheelkundige implantaten en meerjarige garantie op alle gebitsprothesen.

 • CERTIFICATEN EN GARANTIES

  ISO 9001:2015 bewijst de kwaliteit van onze producten en diensten, terwijl het ICERTAS Customer's Friend-certificaat onze vriendelijke benadering van onze patiënten bevestigt.

Bekijk onze prijslijst

Uw nieuwe glimlach is slechts enkele stappen verwijderd

 • Contact en planning

  Om de eerste stap naar uw nieuwe glimlach te zetten, kunt u contact met ons opnemen via ons online formulier, ons gratis bellen op +32 486 470346 of een bericht sturen naar hetzelfde nummer via WhatsApp.

  Een Nederlandstalige medewerker zal contact met u opnemen, zodat u vlot over uw tandheelkundige problemen kan communiceren met de zekerheid dat u wordt begrepen. Onze medewerker zal alle mogelijke oplossingen aanbevelen en prijzen of procedurele details uitleggen, afhankelijk van uw tandheelkundige situatie.

  U kunt ook uw gratis raadpleging bij de specialist plannen en we laten u weten hoeveel tijd u vrij moet nemen van uw werk om uw behandeling uit te voeren, zodat u uw reis kunt plannen.

 • Aankomst en verblijf

  We reserveren gratis huisvesting voor uw eerste afspraak voor tijdens uw behandeling en wachttijd, op slechts een paar minuten lopen van onze kliniek.

  Vanuit de accommodatie is de stad goed bereikbaar met het openbaar vervoer, slechts 10 minuten rijden tot het stadscentrum en de belangrijkste toeristische attracties.

 • Eerste onderzoek en tandheelkundige scan

  Tijdens uw eerste onderzoek krijgt u een gedetailleerde diagnose van uw tandheelkundige situatie en een verscheidenheid aan mogelijke oplossingen voor uw tandheelkundige behoeften. Daarna maken we een persoonlijk behandeladvies speciaal voor u.

  Als u akkoord gaat met het voorgestelde behandelplan, kunnen wij bij uw eerste bezoek aan onze kliniek al aan uw nieuwe, mooie glimlach werken.

 • Uw tandheelkundige vakantie

  De duur van uw behandeling hangt af van welke behandelingen u nodig heeft, maar over het algemeen is dit ongeveer 4-5 dagen. Ongeacht de duur, kunt u genieten van de vele toeristische attracties in Zagreb, waarbij ons team beschikbaar is om uw vragen te beantwoorden en advies te geven over wat u kunt zien, waar u heen moet en wat u kunt proberen terwijl u hier bent.

 • Ga naar huis met een mooie nieuwe glimlach

  Ook nadat uw behandeling is afgerond, kunt u op onze hulp blijven rekenen. We houden contact en bieden advies over tandheelkundige zelfzorg en tips om de levensduur van uw charmante nieuwe glimlach te behouden.

Boek een gratis onderzoek!

Gelieve de onderstaande velden in te vullen zodat we uw afspraak kunnen inplannen. Uw afspraak omvat een gratis onderzoek door een specialist, overleg met een tandarts, een persoonlijk behandeladvies dat aan al uw tandheelkundige behoeften voldoet en een prijsopgave die past bij uw budget.

Lees voordat u uw persoonsgegevens indient eerst ons privacybeleid en maak uzelf vertrouwd met de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens en welke rechten wij u verlenen.

Download onze tandheelkundige handleiding

We hebben een gedetailleerde handleiding gemaakt met informatie over onze kliniek, de vele toeristische attracties van Zagreb en alles wat u moet weten, zowel voor uw aankomst als tijdens uw verblijf. Download de handleiding en vind een antwoord op al uw vragen!

Tandartstoerisme-kroatie-be
Download PDF