ARENA DENTAL KLINIEK BLOG

Waarom esthetische gezichtsbehandelingen in een tandheelkundige kliniek?

In de huidige wereld, waar schoonheid vaak wordt geassocieerd met zelfvertrouwen, worden esthetische gezichtsbehandelingen steeds populairder. Tandheelkundige kliniek Arena Dental heeft haar dienstenaanbod uitgebreid met esthetische gezichtsbehandelingen. In deze blog zullen we onderzoeken waarom een tandheelkundige kliniek de ideale plek is voor dergelijke behandelingen en de voordelen van expertise, volledigheid en veiligheid die wij onze patiënten bieden, benadrukken.

AUTEUR

Arena Dental kliniek

Welke esthetische behandelingen bieden we nu aan?

Bij Arena Dental bieden we nu drie nieuwe gezichtsbehandelingen aan: botox, hyaluronzuur fillers en PRP-behandelingen.

Botox is een revolutionaire esthetische procedure die gericht is op het verminderen van de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes in het gezicht. In onze kliniek wordt deze techniek met de hoogste deskundigheid en precisie uitgevoerd. Onze artsen, gecertificeerd voor deze procedure, gebruiken de nieuwste technieken om een natuurlijke uitstraling en een jeugdige huid te behouden.

Een botoxbehandeling duurt meestal ongeveer 10-15 minuten, en de eerste resultaten zijn zichtbaar binnen enkele dagen na de behandeling. Het volledige effect duurt ongeveer 3-6 maanden, waarna de procedure kan worden herhaald.

De kosten van een botoxbehandeling variëren afhankelijk van het aantal gebruikte eenheden en het behandelde gebied. Onze specialisten zullen tijdens de consultatie gedetailleerde informatie over de prijs verstrekken, maar de geschatte prijs voor 50 eenheden bedraagt €300. Wat betreft mogelijke pijn en bijwerkingen, de meeste patiënten beschrijven een mild prikkelend gevoel tijdens de injecties, maar het ongemak is van korte duur. Mogelijke bijwerkingen zijn tijdelijke roodheid of zwelling op de injectieplaats, maar deze reacties verdwijnen meestal binnen enkele dagen.

Blog header (30)

Hyaluronzuur fillers zijn een veilige en effectieve manier om de contouren van het gezicht te modelleren, rimpels op te vullen en het volume van de lippen te vergroten. Onze specialisten, met een diepgaand begrip van de anatomie van het gezicht, bieden gepersonaliseerde behandelingen die de natuurlijke schoonheid van de patiënt benadrukken. Door zorgvuldige planning en nauwkeurige toepassing bereiken we resultaten die harmonieus en esthetisch aantrekkelijk zijn.

De effecten van hyaluronzuur fillers zijn direct zichtbaar, en het volledige effect kan binnen enkele dagen na de behandeling worden waargenomen. De duur van de resultaten varieert afhankelijk van het type filler en het behandelde gebied, meestal tussen 6 maanden en 2 jaar. De kosten van hyaluronzuur fillers zijn afhankelijk van de hoeveelheid gebruikte filler en het behandelde gebied, en de prijs voor 1 ml bedraagt €320. Onze specialisten zullen tijdens de consultatie gedetailleerde informatie over de prijs verstrekken.

De meeste patiënten ervaren minimale ongemakken tijdens de behandeling, en zwelling of roodheid op de injectieplaats is mogelijk. Deze bijwerkingen verdwijnen meestal binnen enkele dagen.

Blog header (31)

Platelet-Rich Plasma (PRP) behandeling is een innovatieve techniek die de regeneratie van de huid en de productie van collageen stimuleert. Onze specialisten gebruiken deze techniek om de textuur van de huid te verbeteren, onregelmatigheden te verminderen en een frisse en jeugdige uitstraling te bereiken. Met een individuele benadering voor elke patiënt, zorgen we ervoor dat de PRP-behandeling langdurige en natuurlijke resultaten biedt.

De PRP-behandeling vereist meestal een reeks behandelingen met intervallen van enkele weken. De eerste resultaten zijn zichtbaar binnen enkele weken na de initiële behandeling, en het volledige effect wordt na enkele maanden bereikt. De kosten van deze behandeling bedragen €300.

Blog header (29)

Waarom een esthetische gezichtsbehandeling ondergaan in een tandheelkundige kliniek?

Moderne tandheelkunde erkent het belang van het integreren van esthetische principes in haar benaderingen. Onze tandartsen hebben een diepgaand begrip van de anatomie van het gezicht en talrijke certificeringen voor nauwkeurige en correcte esthetische correcties van het gezicht, wat hen ideale specialisten maakt voor het uitvoeren van esthetische behandelingen. Door de expertise in tandheelkunde en esthetische geneeskunde te combineren, bieden we volledige zorg voor het gezicht en de glimlach op één plek.

Bovendien stelt de combinatie van esthetische gezichtsbehandelingen en tandheelkundige diensten patiënten in staat om al hun esthetische doelen op één plek te bereiken, met de hoogste zorg en expertise van onze teams.

Esthetische gezichtsbehandelingen bij tandheelkundige kliniek Arena Dental combineren expertise, veiligheid en gemak. Onze artsen zijn opgeleid en gecertificeerd voor het uitvoeren van deze behandelingen, en ons doel is om patiënten volledige zorg te bieden voor hun schoonheid en zelfvertrouwen op één plek. Bezoek ons en ontdek hoe we uw glimlach en gezichts esthetiek kunnen verbeteren met de betrouwbaarheid en deskundigheid die we bieden.

Als u vragen heeft over tandheelkundige diensten of esthetische gezichtsbehandelingen, neem dan gerust contact met ons op voor een gratis consultatie, waar u kunt ontdekken welke dienst ideaal zou zijn voor uw nieuwe glimlach of de gezichtsverandering waar u van droomt!

Boek een gratis onderzoek!

Gelieve de onderstaande velden in te vullen zodat we uw afspraak kunnen inplannen. Uw afspraak omvat een gratis onderzoek door een specialist, overleg met een tandarts, een persoonlijk behandeladvies dat aan al uw tandheelkundige behoeften voldoet en een prijsopgave die past bij uw budget.

Lees voordat u uw persoonsgegevens indient eerst ons privacybeleid en maak uzelf vertrouwd met de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens en welke rechten wij u verlenen.

Laatste blog post

Waarom esthetische gezichtsbehandelingen in een tandheelkundige kliniek?

Lees meer
Lees meer

Bloedend tandvlees - toeval of een reden voor zorgen?

Lees meer
Lees meer