ARENA DENTAL KLINIEK BLOG

De waarheid over pijn tijdens en na installatie van de ALL-ON-4: Een pijnloze optie voor een nieuwe glimlach in de Arena Dental polikliniek

ALL-ON-4 is een innovatieve methode om een hele reeks tanden in één ingreep te vervangen. De procedure omvat het plaatsen van slechts vier tandimplantaten in de kaak, die dienen als basis voor het bevestigen van permanente tandvervangingen. De meeste vragen van onze patiënten over deze dienst hebben betrekking op pijn tijdens het plaatsen van tandimplantaten en na de volledige ingreep. We brengen u alle antwoorden in onze nieuwe blog!

AUTEUR

Arena Dental kliniek

Vooruitgang in de tandheelkunde heeft geleid tot moderne oplossingen voor patiënten die worstelen met tandverlies of een slechte mondgezondheid. Een van de meest innovatieve en effectieve oplossingen is de ALL-ON-4, een revolutionaire methode waarmee patiënten een nieuwe glimlach kunnen krijgen met minimaal ongemak en snel herstel. Bij polikliniek Arena begrijpen we uw zorgen over pijn en angst voor de tandarts. In deze blog onthullen we de waarheid over pijn tijdens en na ALL-ON-4-implantaten, en hoe we patiënten helpen hun angsten onder ogen te zien en een stressvrije nieuwe glimlach te creëren.

Wat is de ALL-ON-4?

Voordat we het over pijn hebben, is het belangrijk om te begrijpen wat de ALL-ON-4 is. Dit is een innovatieve methode om in één keer een hele rij tanden te vervangen. De procedure omvat de installatie van slechts vier tandheelkundige implantaten in de kaak, die zullen dienen als basis voor de bevestiging van permanente tandheelkundige restauraties. Dankzij deze methode kunnen patiënten een volledig functionele en esthetisch aantrekkelijke glimlach krijgen zonder dat voor elke tand een individuele implantatie nodig is.

13.png

Minimaal ongemak tijdens de procedure

Een van de grootste zorgen van patiënten is het gevoel van pijn tijdens de ALL-ON-4-procedure. Bij Arena Dental polikliniek gebruiken we echter de meest geavanceerde technologie en lokale anesthesie om ervoor te zorgen dat patiënten zich comfortabel voelen tijdens de procedure. Anesthesie maakt de procedure zelf pijnloos en ons team van ervaren tandartsen zorgt ervoor dat u zich tijdens het hele proces veilig en geïnformeerd voelt.

Snel herstel na de ingreep

Een van de voordelen van de ALL-ON-4 methode is het snelle herstel na de ingreep. Dankzij nauwkeurige planning en een minimaal aantal implantaten ervaren patiënten na de operatie minder ongemak in vergelijking met traditionele implantatiemethoden. Ons team zal u voorzien van alle nodige instructies en adviezen om de herstelperiode zo snel en gemakkelijk mogelijk door te komen.

Angst voor de tandarts verminderen

We begrijpen dat veel patiënten angst hebben voor de tandarts, waardoor ze niet de tandheelkundige behandeling kunnen vinden die ze nodig hebben. Bij Arena Dental polikliniek zijn onze vriendelijke en zorgzame specialisten toegewijd aan het bieden van ondersteuning en begrip aan patiënten die met angst worden geconfronteerd. We bieden een veilige en positieve sfeer waardoor u zich tijdens het hele proces ontspannen en op uw gemak voelt.

12.png

Zorg voor een stressvrije nieuwe glimlach

ALL-ON-4 is een uitstekende oplossing voor patiënten met tandverlies of een slechte mondgezondheid omdat het zorgt voor een langdurige en natuurlijke glimlach zonder stress. Onze tandheelkundige implantaten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht garanderen. Je zult niet alleen een mooie glimlach hebben, maar dankzij de verbeterde functionaliteit kun je zorgeloos genieten van eten en lachen.

14.png

De ALL-ON-4-methode is een innovatieve en pijnloze oplossing voor patiënten die een nieuwe glimlach willen met minimaal ongemak. Bij Arena Dental polikliniek zijn we toegewijd en bieden we de best mogelijke patiëntenzorg, het verminderen van angst voor de tandarts en het bereiken van de glimlach waar je altijd al van hebt gedroomd. Bezoek ons ​​vandaag nog en ontdek hoe we u kunnen helpen een mooie en gezonde glimlach te krijgen die een leven lang meegaat. Uw mondgezondheid en tevredenheid zijn onze grootste zorg!

Boek HIER een afspraak voor individuele consult voor de ALL-ON-4 methode.

Boek een gratis onderzoek!

Gelieve de onderstaande velden in te vullen zodat we uw afspraak kunnen inplannen. Uw afspraak omvat een gratis onderzoek door een specialist, overleg met een tandarts, een persoonlijk behandeladvies dat aan al uw tandheelkundige behoeften voldoet en een prijsopgave die past bij uw budget.

Lees voordat u uw persoonsgegevens indient eerst ons privacybeleid en maak uzelf vertrouwd met de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens en welke rechten wij u verlenen.

Laatste blog post

Waarom esthetische gezichtsbehandelingen in een tandheelkundige kliniek?

Lees meer
Lees meer

Bloedend tandvlees - toeval of een reden voor zorgen?

Lees meer
Lees meer